C'est la vie

Sitting by the phone waiting for you to call


I miss you!!!

Jag sitter och väntar vid telefonen. På allvar alltså. Eller ja, skype då. Min fransman är inte så bra på att meddela om han kommer vara hemma eller ej.
Det är faktiskt som mest jobbigt på helgen att vara så långt bort från sin pojkvän. Då är vi båda ofta ute och gör saker så att vi måste tajma in tider då vi ska vara hemma. Skit alltså att det ska kosta så mycket att ringa på mobilen till andra länder. Sen funkar det inte på hans iPhone att ringa skype.Och så 2,50 för varenda lilla sms. Jag ogillar starkt Telenor…

Jaja, jag kan ju iafl chatta med syrran på skype som sitter hemma och är sjuk. Stackarn. Jag börjar sakna henne like crazy nu, särskilt ikväll då vi båda sitter hemma ensamma och i stället kunnat se på en film i pyjamas under ett täcke ihop. Jag vill typ ringa henne varje dag och fråga om hon vill laga mat ihop/se på film/gå på stan/hjälpa mig montera ihop min hylla etc etc. Det där sista är jobbigast. Min hylla är sjukt tung.

Men om en månad får jag träffa henne! Åh så roligt det ska bli. 4 dagar i London. Super!

Ni har väl inte missat hennes blogg föresten?

0

0 kommentarer

  • Magdalena

    Hm är det inte 1,50 för sms utomlands? Tror jag har det med Telenor, iaf från Danmark till Sverige 😊 Men nej jag gillar inte heller Telenor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.