Things I like

Boucles d’oreilles

Det är roligt att leka med speglar och kameror. Här ser ni mina fina silverörhängen. De fick jag av Christophe i present sist jag var i Paris. Som en liten ”jag älskar dig”-present. Han är så fin. Jag förstår inte hur han gör för att veta vad jag ska gillar. För det är inte lätt att köpa presenter till mig ska ni veta. Men han bara vet.

Jag hade faktiskt ett par liknade för några år sedan men tappade bort det ena. De var inte i äkta silver så efter ett tag var de mer sådär kopparfärgade. Men dessa är i silver så det kommer nog vara favoriter länge. Jag ska försöka att inte tappa bort det ena, hehe.

Vad händer idag då? Just nu är det tvätt som gäller och efter det ska jag och Stina en sväng på stan. Jag har lagt undan 8 plagg på H&M, haha! Min plånbok hoppas på att ingenting passar.
Ikväll ska vi bowla ett stort gäng. Jag säger bara: Hahaha! Jag kan INTE bowla. Så det blir nog roligt.
För de andra.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.