Things I like

Après le week-end

Jag är väl precis som de flesta andra som bloggar och orkar/hinner inte riktigt uppdatera på lördagen. De flesta lördagar vill man ju helst passa på att hitta på saker. Idag är en typisk vilosöndag. Helgen har innehållit en massa roligt, men också för mycket pengaslöseri och onyttigheter. Min middag igår var t ex en drink, chips och pommes frites från Burger King kl 23.30.

Igår hade jag en så himla mysig och rolig eftermiddag med Stina. Jag lyckades övertala min lata vän att faktiskt gå in till stan och hem. Me so proud. Men det var underbart höstväder igår så då får man passa på. Så himla milt och skönt. Och blå himmel. Man kunde inte annat än må bra.
Vi sjöng gamla svenska klassiker längs kanalen, hejade på kajak-paddlare, åt lunch i solen, tog en massa galna och fina kort, krånglade i kassan på Espresso House, skrattade åt hur jobbiga vi båda är. I det stora hela, en perfekt dag med en otroligt fin och rolig vän.

På kvällen bowlade vi ett stort gäng på Big Bowl. Det gick väl sådär för mig. Okej, jag sög. Big time. High five på den.
Tanken var sen att dra vidare till Friday’s men vi bestämde oss för att handla med mat hem till Stina och Tobbe i stället. Där drack vi cider, cola, lyssnade på bra musik och spelade tv-spel. Tecken är sjukt kul! Jag har ingen aning om hur man gör och trycker mest bara aggressivt på knapparna, men ibland lyckas jag vinna. De andra sitter och skrattar åt mig för att jag lever mig in för mycket. Haha!
Cyklade sen hem några timmar senare och höll på att förfrysa. Det är kallt nu på nätterna!

0

0 kommentarer

  • Stina

    Vet inte om det är för att du skriver så bra eller för att du är så otroligt go men jag vart tårögd när jag läste detta inlägg. En blandad mix antar jag. Du är underbar gumman <3

  • Christine

    Stina: Det är en mix av de båda 😉 Hähä. Och du är ännu mer underbar! Tack för att du är så fin. Puss!
    Nu ska jag jämt gå och laga mat. Jag har tränat faktiskt! Märker du att jag pratar värmländska numera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.