Shopping

Lillstrumpa och strumpbyxa


Smygreklam. Fast jag är ju inte sponsrad av Twilfit. Tyvärr…

Det är ganska praktiskt att världens bästa kusin jobbar i en underklädesbutik. Idag köpte hon två par strumpbyxor, ett par leggings och tre strumpor i ull och sidenmix till mig. Och dessutom var det Tag 3 betala för 2-kampanj. Megarabatt. Jag betalde 333 kr för allting. Eller ja det var ju hon som betalade, så nu måste jag komma ihåg i morgon att föra över pengar till henne.

I’m all set for fall and winter!

Nu ska jag cykla iväg för filmkväll med Sandra och Stina. Vi ska se Amelie från Montmartre.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Perfekt med sådana fina kontakter, dem skall man utnyttja 😉
    Oh, jag älskar verkligen den filmen…vet inte hur många gånger jag sett den! Hoppas ni fick en mysig kväll.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.