Vardagslyx

Life in Technicolor


Haha, man ser Sandra där bakom 😉

Dagen började inte så bra men efter en lunch med Sophia så kändes det bättre. Det är skönt att ha en person i sitt liv som man kan prata med om allt och som man kan vara sig själv till 150 % med. Man kan säga och göra dumma eller konstiga saker utan att den andra tar avstånd. Vara svag och liten utan att bli utstött. Vi stöttar varandra i vått och torrt och jag vet att hon vet att jag alltid finns där. Och vice versa. No matter what. Vi har gått genom så himla mycket tillsammans, både roligt och jobbigt. Livskriser och lyckliga perioder. Vi har tröstat när det behövts, pushat när självförtroendet inte funnits där, peppat när motgångarna känt tuffa, vi har skrattat så vi gråtit och vi har sagt ifrån när tankegången irrat åt fel håll. Vi är varandras psykologer, rådgivare och underhållare 🙂

Efter att jag köpt upp mig på lite nya strumpor och strumpbyxor(mer om det sen), så skulle hon jobba. Då gick jag och mötte Stina och Sandra som var och lunchade på Pizza Hut. Vi kollade på potentiella brudtärneklänningar(jag och Sandra ska vara brudtärnor om mindre än ett år, hihi), provade skor som man vrickar foten med och köpte kaffe.
Alltså jag har så roligt med dem två, haha! Blir så glad av dem och de ger så mycket positiv energi <3

Nu är jag hemma och även om det inte lockar alls, så måste jag städa. I morgon har jag inte tid för det alls nämligen och det är så skönt när det är fint och städat inför helgen.

Vad hittar ni på idag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.