Culture Paris/France

Swimming in your ocean


Jag vill baaada!

Jag har precis sovit nâgra timmar. Gud sâ skönt det var! Jag behövde verkligen det. Vädret är ändâ supertrist idag. Himlen är vit av moln, tunna sâ att solen gâr genom lite men inte tillräckligt för att det ska kännas soligt.

Tänk att kunna ligga vid havet idag. Ni i Sverige har det bra just nu. Jag blir sâ avis pâ alla pâ FB vars status lyder ”pâ stranden” eller ”solar i Västra Hamnen”. Att bo i Paris pâ sommaren kan verka super för det mesta men INTE när det är varmt, svettigt, kvavt och äckligt. Det finns inget uppfriskande vatten sâ lângt ögat nâr. Att bada i Seine kan medföra magsjuka och märkliga utslag.
Att bada pâ simanläggning kostar skjortan och dessutom mâste man bada med badmössa pâ de flesta. Ja ni läste rätt, haha! Och ingen duschar ens i omklädningsrummet nakna. Killarna MÂSTE pâ vissa ställen ocksâ ha speedos.
Parkerna fâr man ju inte visa sig i bikinitrosor för dâ kommer tant Visselpipa och säger till en att det inte passar sig. Samtidigt fâr man i det här landet annonsera(förbjudet i Sverige) porrtidningar i lagom ögonhöjd för en nyfiken 10-ârig pojke.
Ja ni, fransmännen är märkliga 😉

Jag ska njuta när jag fâr ta ett dopp i poolen i Vittsjö när vi kommer dit om tre veckor!
Nej nu ska jag ta och ta en dusch, i brist pâ annat, och fixa lite mat. Jag hade tänkt ge mig ut och springa men magknipet har inte släppt riktigt ännu sâ jag skjuter upp det tills i morgon.

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.