C'est la vie

I never meant to cause you trouble


Brunch igâr. Kaffet var typ det enda som var värt de där 19 eurona som det kostade. Nej dâ är brunchen pâ Hilton Malmö mer prisvärd!


C snokar i min kalender. Lägg märke till min kusins födelsedag till höger ”glöm inte ringa!”. Haha, jag i ett nötskal(eller äggskal kanske som en kompis sa en gâng pâ fyllan)! Jag har en ehrm… tendens för att glömma födelsedagar…


Pizza till middag igâr kväll. Sen kom Geff och Ludo hem frân sina weekends sâ vi kollade pâ The Dark Knight ihop. Väldigt trevligt avslut pâ helgen 🙂

Helgen gick fort. Men det gör mig ingenting. Jag vill bara att dagarna ska gâ snabbt. Fast ändâ inte. Pâ söndag kommer Natalie hem. Wiiih! Jag saknar henne massor nu. Vi ska ha superkul nu fram tills jag âker till Sverige!

I lördags hade vi en liten soirée här eftersom killarna var bortresta hela helgen. Även Robin oh hennes kille kom. Det blev en trevlig kväll med massa skratt, hamburgare och prat om alla möjliga mindre intelligenta samtalsämnen, haha!

Igâr var det brunch sen satt jag och C och kollade film och myste i soffan. En avslappnad och bra söndag och jag tror att vi bâda nog kände oss kärare än kärast. Vilket vände inatt dâ vi blev sjukt irriterade pâ den andra över att han snarkade och jag dâ vände och vred mig sâ att han inte kunde sova. Haha!

Det fâr nog bli en liten siesta sen 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.