My Sweden,  Stockholm,  THROWBACK

Swedish Countryside Dream #tbt

Jag kom hem för ett tag sedan efter en väldigt trevlig 14 juli-mottagning. Jag träffade på både vänner och nya bekantskaper, men jag kände faktiskt att min kropp inte är helt återställd. Så det var nog smart av mig att avrunda relativt tidigt. Dessutom måste jag packa ikväll för i morgon tar jag tåget upp till Stockholm.

Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att trots allt åka upp till huvudstaden. Jag reser i morgon bitti och kommer fram till Stockholm på eftermiddagen. Där stannar jag knappt en dag för lördag morgon åker jag bussen ut till Väddö. Det ska bli mysigt att umgås med familjen lite. Hela släkten på mammas sida bor i Stockholm så jag träffar dem ganska sällan. Sist vi sågs var för två år sedan, nästan exakt faktiskt. Såhär såg det ut då. Det kändes passande med en tillbakablick till de dagarna. Förhoppningsvis är vädret på min sida i helgen. Jag tänkte eventuellt ta ett par dagar i Stockholm också innan jag åker hem igen på onsdag eller torsdag.

Så nu ska jag försöka multitaska med packning, städning, strykning och middagslagning. Vi får se hur det går.

//After a bit of hesitation, I decided to book a trip up north. I’ll stay one night in Stockholm and then I’m taking a bus to the countryside and the Swedish archipelagos where my cousins have a summer house. I’m taking the train tomorrow morning so now I need to pack a bag with the typical Swedish summer clothes: warm sweaters, bikini and water proof shoes. I’m not joking. It will probably be a mix of rain, sun and cold evenings, but it doesn’t matter because it’s still one of my favourite places on earth. I thought a throwback would be suitable since these pictures are from my visit there almost exactly 2 years ago. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.