C'est la vie

Svenska kodat av en fransman

 

 

Igår fick jag ett sms av Natalie. Jag förstod ingenting av det. Hade det blivit en bugg på vägen? Var det ett kodat hemligt meddelande? Hade hon bett en bebis skriva det? Nej det visade sig att hennes franska vän svarade åt henne eftersom hon hade händerna fulla med annat. Han tolkade inte det hon sa åt honom att skriva helt rätt, hehe.

 

Det avkodade meddelandet:

 

”Jag tar gärna ett glas. Vi behöver ju inte ses så sent. Kanske klockan nio?”

 

Gud vad jag skrattade när jag hörde när hon berättade det! Om man är uppmärksam ser man faktiskt att det är just en fransman som skrivit sms:et. Ni som bor/bott i Frankrike kanske ser det?

 

Nu ska jag ut för en fika med Sofia. Vi har inte haft tid att ses på ett par veckor så det ska bli kul att ta igen lite över en kaffe (och kaka?).

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.