C'est la vie

Vogue & Zlatan

 

 

Det blev två kaffe och tre macarons på mitt och Sofias stammis-boulangerie i Batignolles på eftermiddagen, vilket jag antagligen kommer ångra ikväll när jag ligger vaken och inte kan somna. Hög på koffein och socker. Trevligt var det i alla fall. En riktig långfika med femtioelva samtalsämnen, alltid någonting att tjattra om liksom. Nu blir det pasta carbonara. En alldeles perfekt söndagsmiddag. Okomplicerat och perfekt att äta framför TV:n.

 

Jag föreslog att vi skulle se på film ikväll och fick som svar ”il y a un match ce soir…”. Såklart. När är det inte en fotbollsmatch att se? Det är som en epidemi… Sedan kom jag på att jag har två olästa modemagasin som jag köpte igår. Så de kan jag ju bläddra i medan jag slänger ett öga på Zlatan och målar ett extra lager nagellack.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.