C'est la vie

Surprise, I’m in Paris!

Ojdå, jag råkade visst flyga till Paris två dagar tidigare än som var planerat. Hehe. Det var nämligen så att jag konspirerade lite med Geoff och överraskade C. Jag kunde inte skriva något här eftersom han vet om min blogg. Visste ju inte om han skulle läsa så jag kunde inte skriva någonting alls om det.

Han hade anat lite sådär 5 minuter innan jag kom. Klantiga jag hade glömt be taxichauffören stänga av radion när C ringde ett hörn från lägenheten, och C hade hört franska röster. Sen tyckte han att jag var väldigt konstig och dissande i telefonen. Det var ju dock medvetet så att han skulle bli lite orolig 😛
Men han blev superglad! Och jag med, haha! Åh det var riktigt mysigt att ses. Det var som att jag aldrig åkt 🙂

Bussfärden var dock mindre kul. Han hade råkat skriva ut en extra biljett till mig vilket ledde till att vi stod still i en kvart. Han påstod att jag hade fått två biljetter fastän jag försäkrade att jag inte hade det. Han kunde väl bara skrivit upp att det var en biljett för mycket och gjort ett återköp sen? Sen skulle han ha allas biljetter och bad någon räkna passagerna. Hahaha, kan han inte räkna själv liksom? Vi var typ 15 personer. är det så svårt att räkna? Herregud, vilka korkade människor det finns. Sen körde han som en idiot, satte på mig säkerhetsbälte för jag var övertygad om att jag inte skulle komma fram välbehållen till Etoile. Men det gjorde jag lyckligtvis. Dock först vid 23.00.

Nu ska jag klä på mig och gå och köpa solcreme. Jag glömde både det och min nyköpta (dyra) Venus-rakhyvel. Typiskt.
Sen ska jag möta C så ska vi äta lunch i Parc Monceau. Han köper med sallad och jag tar med filt.

Mysigt!

ps, 26 grader är här, cirka 😉

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Haha nä vad mysigt!

  jag börjar få lite tankar om att ge mig av till en annan stad jag… börjar känna mig lite "färdig" med den här staden. Inte för alltid men för tillfället. Där jag bor är det så svårt att ta sig in till nice ändå och även där har jag sett och gjort det mesta. Börjar bli så sugen på paris igen! allt som finns att göra där, bara det att kunna gå på muséer, vara kulturell, besöka kyrkor, jaa allt som finns att göra! Vad skulle du gjort? kommer jag ångra mig? eller ska jag följa min magkänsla? haha behöver lite råd från en annan frankofil…

  Jag menar, vill jag så kan jag ju alltid komma tillbaka hit på ett eller annat vis…

 • Ellinor

  Oh, vilken underbar överraskning! Kan just tänka mig att din C blev glad.
  Hoppas nu att ni får en underbar sommar tillsammans!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.