C'est la vie

Books

Jag beställde nya böcker via cdon.com och de kom häromdagen. Gud så mycket billigare det är där! Knappt 150 spänn inkl. frakt. I butik hade detta gått på 250 kronor.
Dessa blir perfekt i sommar t ex när vi reser ner till södern.

Elsas Mode – För att jag velat läsa den länge men inte ville lägga pengar på den inbundna. Jag måste kunna ha böcker med mig jämt. På bussen, metron, till stranden… Har hört att denna faktiskt ska vara bra. Jag gillar verkligen inte ytliga chicklitts som t ex En schopoholics bekännelser, den kategorin. Men denna verkar lite ”smartare”. Någon som läst den?

Skynda att älska – Även denna har jag hört bra om. Jag gillar Alex Schulman.

Hungerspelen – Haha, ett slumpval. Jag kolla på någon bokrecension-sida och denna hade fått 4,9 i snitt. Alla skrev ”läs den! Skitbra!”, så jag valde den 🙂


Andra tips på bra böcker?

0 kommentarer

 • LaLizita

  Aha, nice! Jag har aldrig tänkt på att man kan köpa böcker där! 😊 Bra tips!

  Själv älskar jag Denise Rudbergs alla böcker fast dem har du säkert redan läst!

  Ha en fin dag!
  Kram

 • Magdalena

  Jag har beställt från bokus, fri frakt 😊
  Ja det är verkligen billigare att köpa från nätet än i affären. Är också sugen på att läsa Elsas mode, ska nog köpa den när jag läste ut de andra som väntar på mig 😊

 • matilda

  Har läst Elsas mode, helt okej. Men tycker absolut inte den var "smart". Dock gillar ju jag "En shopaholics bekännelse" också haha, gillar humorn i den. Vilket Elsas mode saknade.

 • Ellinor

  Jag läste Skynda att älska häromdagen och den var verkligen jätte bra.
  För tillfället avverkar jag böcker på löpande band så kika i kategorin "Böcker" på min blogg om du vill ha lite fler tips.
  Kram

 • Maline

  Jag rekomenderar Augusten Burroughs böcker. Själv har jag läst "Running with scissors", "You better not cry" och är nu inne på "A wolf at the table". Alla riktigt bra. Tror att Running with scissors heter "Det är nåt som inte stämmer" på svenska. Dom andra böckerna har jag på engelska så jag vet inte vad dom svenska namnen är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.