C'est la vie

I would have done it differently

Idag hade jag helst velat ligga ute på gräset och sola. Med massa körsbär och en trevlig tidning. Men tyvärr är det inte sol idag och jag har alldeles för mycket att göra för att hinna unna mig att koppla av.

Jag, syrran och Agnes gick hem till Julia efter middagen hos mamma(så jäkla god mat var det dessutom, supermör oxfile, rösti och bearnaisesås) igår och tittade på film. Även Sophia kom dit. Vi hyrde filmen The Road. Den var väldigt stark och man tänkte verkligen till. Det är en riktig diskussions-film. ”Jag skulle aldrig gjort så, jo men så gör man ju i den situationen, hur hade du gjort då?” etc etc. Men den var obehaglig. Vi var skraja efteråt, haha!

Sen satt jag, syrran och Agnes uppe och pratade när Sophia gått. Till halv tre, haha! Ni kanske förstår att jag är trött idag?
Hur som helst så ska jag klä på mig nu och sen åka till banken inne i stan. Måste både till Handelsbanken och Nordea och Nordea-kontoret på Värnhem har stängt. Otroligt irriterande. Sen tillbaka till Värnhem och fika med Stina. Måste även till Entré. Ikväll ska jag verkligen bara slappa hemma, koppla av och lägga mig i tid. 

Hoppas ni får en fin onsdag 🙂 Vi hörs i eftermiddag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.