C'est la vie

Piroger på kyrkogården


Haha, detta har typ blivit en matblogg! Har ni tröttnat nu eller? 😉


Hela jag var full med gräs sen, hehe

I eftermiddags efter att jag varit på banken så mötte jag Sophia och hennes vän för lite lunch. Hon var så söt och bjöd mig på goda piroger från Falafel No 1. Det är vanligtvis en kebab-kedja men de har en fin och trevlig restaurang på Engelbrektsgatan(vid busstorget på Gustav Adolfs Torg i Malmö). En orientalisk och mysig reataurang där man kan köpa goda kababer och falafel-tallrikar. Till får man sallad och tzatsiki. Deras fetaost är himmelskt god!

Så satte vi oss på det nyklippta gräset på kyrkogården mellan Gustav och Slottsparken och solade, pratade och åt. Riktigt trevligt.

Nu ska jag skynda mig hem till mamma för att äta middag med henne och syskonen. Brorsan, som fyller år på söndag, ska få en present med 🙂 Jag missar ju hans födelsedag eftersom att jag åker innan helgen.

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.