Vardagslyx

Ma journée au soleil


Lunchen. En egenkomponerad sallad med bladspenat, tomat, gurka, mozzarella, melon och parmaskinka. Supergott! Man vill ju ta allt som är gott men allt passar ju inte ihop. Nästa gång ska jag ta med räkor och ägg, hehe.


Nyaste Glamour och Lakrisal som jag hittade på Kastrup. Jag ska få C att smaka det senare. Får se om han spottar ut det, haha!


Körsbär!

Gud ni anar inte så varmt vi har det här i Paris. Jag svettas i skuggan! Men jag ska inte klaga nu när man äntligen får smaka på RIKTIG sommarvärme 🙂
C och jag lunchade ihop i Parc Monceau som sagt. Så himla mysigt att ligga där och kramas på filten, hihi.

Efter det gick jag hem en stund för det va så himla varmt, inte bra att sola mitt på dagen. Dessutom hade jag ingen solcreme på benen eftersom att jag inte hann gå och köpa det innan jag gick ut. Så jag gick ut senare på eftermiddagen istället. Jag köpte solcreme och lite körsbär och la mig i parken igen. Underbart!

Nu ska jag duscha och göra mig lite fräsch innan C kommer hem. Så ska vi gå och handla och laga till lite middag här. Det blir nog en tranquille soirée, möjligtvis en drink ute innan maten.

Ciao!

0 kommentarer

 • LIVINGROOM

  då missade vi sommarvärmen precis! men rätt tur det för annars hade vi kanske inte orkat springa runt så mycket 😊 shoppingen i paris dyker snart upp på bloggen. idag har jag försökt lära känna min nya kamera 😊

 • Karin i Nice

  Tack för svaret! och ja det är lite klurigt det där! men efter lite funderande har jag kommit fram till att jag nog vill vara kvar här ett tag. Kanske blir paris senare i år 😊

 • Ellinor

  Det ser helt underbart ut!
  Sommaren verkar ha kommit även hit till Sverige. Hoppas att den är här för att stanna också.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.