C'est la vie

Lottovinster och svenska gudinnor


Riktigt bra vin. Som jag har saknat det!


Christophe hade fått lotter på något vis som jag fick skrapa. Antagligen ville han att jag skulle bli rik så att jag kunde bli hans sugamama. Haha! 😉 Men jag vann bara 2 euro.


Geoff och C i kvällssolen.

Igår kväll när C kom hem från jobbet så blev det ett glas vitt i den sista kvällssolen. Sen gick vi och handlade och jag lagade Pasta Carbonara till middag. Sen kom Ludo och MJ hem och vi satt och kollade på Japan-Danmark matchen(repris antar jag..?). De är bra de där japsarna. Jag brukar kolla på VM varje gång men detta året kändes det trist redan från början eftersom att Sverige inte var med.

MJ(hon heter något med Marie- bla bla, jag och franska namn… herregud säger jag bara, haha) är föresten Ludo’s flickvän, en riktigt trevlig tjej. Skönt med lite östrogen i detta bachelor crib 😉 Fast det är skönt med att bo med bara killar också. Man kan gå runt och rapa, och de tycker typ att man är cool. Sen blir man nästan en gudinna när man ställer sig vid spisen och de inte behöver hjälpa till. Men sanningen är att jag är ett riktigt konrollfreak, INGEN rör något när jag lagar mat. Hehe, men det behöver ju inte de veta. I am so clever…

0 kommentarer

 • Robin

  Haha, det där känner jag igen. Så när folk kommer och frågar om de kan göra något, och man bah "du kan skala morötterna" och sen efter 30 sekunder så tar man skalaren ur handen på dem och säger "men inte sådäääär"… 😃

 • Linnea

  Du är nog den första som ser VM varje år… Eftersom VM i fotboll bara går vart 4e år. Och om du kollade på Japan-Danmark igår vid 9-10 tiden var det nog ingen repris eftersom Syd Afrika ligger precis under Frankrike och därmed så finns det inga tidsskillnader(+1h).

 • Christine

  Linnea: Jag skrev fel, menar såklart "varje gång". Och jo tack jag känner till de olika tidsskillnaderna, även Sydafrika. Det var dock mer bristen på uppmärksamhet som gjorde att jag inte visste om det var live eller repris 😊

  Bea: Jag var nog inte riktigt vaken när jag skrev detta. Tänkte på testosteron men jag skrev östrogen… så det blev en blandning haha 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.