Health & Fitness

Sugar Sugar

Det är fasiken inte lätt att vara nyttig i det här landet. På menyn idag: Macarons, Coca Cola, scones med chokladbitar från Starbucks, glass, fondant au chocolat etc etc… Usch jag är så sockerberonde just nu så jag måste nästan göra en detox för att inte riskera ett missbruk. Ska jag våga mig på det från och med i morgon kanske? Jag lovar ju oftast så mycket som jag sedan inte kan hålla. Nej jag ska försöka. På allvar.

Nu ska jag skypa en stund med syrran innan jag lägger huvudet på kudden.

0 kommentarer

  • Felicia

    Hhahhaha socker på hööög nivå, moms!

    SV: haha ajdå, nej jag vet ju vart jag inte ska välja hotell om man säger så, varken Raval eller barrio gotic.. haha men annars så!
    puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.