Shopping

Lila bågar


Från H&M.

Vanligtvis brukar det vara över 25 grader och sol den här tiden i Paris, men just nu verkar sommaren gå lite på halvfart. Tidigt i morse regnade det, sen på vägen till jobbet kom solen fram. Nu ligger det mörka moln över oss men med små glimtar av sol då och då. Jag hoppas verkligen det blir fint till helgen för det blir första helgen på länge då jag verkligen kan njuta till max. Skolarbetena är över och lönen har kommit in på kontot. Jag har dessutom massa roliga planer i helgen så jag ser verkligen fram emot den.

Solbrillorna ovan köpte jag förresten nyligen. Denna tiden på året älskar jag att köpa solglasögon. Jag skulle helst vilja ha tio par, men någonstans måste man ju hejda sig.

0

0 kommentarer

 • Debbie

  Åh, inte bara här vädret är bak och fram alltså! Ja, det är kul med solglasögon! Jag skulle också kunna ha en dröse, men som du säger, bäst att hejda sig för man hinner ju inte använda alla 😉 Särskilt inte i det här landet! 😋

 • Elin Löwstedt

  Snygga bågar! 😊 Får också den där känslan över att vilja köpa alla jag ser, men jag gör det inte. För jag använder liksom dom så sällan, haha! 😊

  Som du noterade så går min blogg på lite halvfart nu pga/tacke vare att andra grejer står i full fokus i mitt liv 😊 Men ett inlägg om Paris-resan finns i arkivet, du hittar det här:

  http://elinlowstedt.blogg.se/2012/may/paris-korven-och-slampan-pa-nya-aventyr.html#comment

  God läsning! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.