C'est la vie

Solbeställning

Låt er inte luras av bilden för jag är varken i en park eller bortskämd med fint väder. I stället sitter jag på kontoret med regnet som öser ner utanför. Ja ni hör ju hur bra jag har det. Nejdå, det är helt okej faktiskt. Jag tänker bara på att helgen är nära och på alla roliga saker jag ska göra då. Och så lite ångest över vad jag ska köpa i födelsedagspresent två två av mina nära och kära.

Jag slutar kl 18 och då har jag beställt sol. Tyvärr blir oftast beställningarna fel i det här landet så vi får se hur det går med det. Hur som helst ska jag då ta en sväng förbi Svenska Kyrkan för att kolla om de har några bra pocketböcker och sen hem och laga en god middag.

Kan ni inte ge mig lite tips på bra pocketböcker och födelsedagspresenter (pojkvän och tjejkompis) nu när vi ändå snackas vid?

0 kommentarer

  • Stina {rubia.se}

    Vädret här i Sverige är inget vidare heller, regn varenda dag. Boktips? Hmmm… Själv sträckläser jag allt av Roslund Hellström, Curtis Sittenfield, Denise Rudberg och Sophie Kinsella. Jane Austen går också alltid hem. Du får återvända till inlägget du kommenterade i min blogg för fler boktips. 😉 Födelsedagspresenter är desto svårare, själv tycker jag om att både ge och få presentkorgar med mat eller godsaker, ett tips till tjejkompisen. Till min pojkvän brukar jag gärna ge en liten upplevelse hellre än en sak. En middag på en flott restaurang eller en weekendresa när han fyllde jämt.

  • Ellinor

    Snygging! Alltid lika classy och chic 😊
    Kolla i kategorin "Böcker" på min blgog för lite boktips – det har blivit en hel del det sista. Vad gillar personen/personerna i fråga för typ av böcker?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.