C'est la vie

Sugar Detox

Den här helgen har innefattat liiite för mycket godis och kakor. Igår avslutade jag det hela med att käka en macaron till efterrätt. För i Frankrike äter man alltid en efterrätt. Och jag… ehh, är ju inte i Frankrike nu. Damnit, jag hittar ingen bra ursäkt! Okej, jo det blir ju dåliga annars… Giltig?

Hur som helst. Nu ska jag sluta äta det där skitet varje dag för min mage har svällt som en uppblåst ballong och jag har fått magkatarr pga allt socker. I veckan blir det detox! Bara bra mat och massor med grönsaker.

I natt vaknade jag – för tredje natten i rad – kallsvettig. Vad fasen beror det på? Det enda jag vet är att jag drömmer en massa men jag minns aldrig vad. Hur som helst så gick jag och la mig typ vid tio igår kväll och sov 11 timmar! Jag antar att jag behövde sova ut 😉

0 kommentarer

 • mikael

  Har varit mycket slarv för min del också. I helgen har jag vräkt i mig chips, ostbågar, bullar och läsk.
  Känner mig riktigt äcklad faktiskt.

  Men idag är det en ny vecka och en nystart. Skönt 😊
  Får testa en macaron till helgen istället

 • Madeleine

  Jag drömde att jag blev tillfånga tagen och skulle användas till att "utnyttjas" (hände som tur var inget sånt i drömmen). Sjukt otrevlig dröm. Som tur var så lyckades jag skicka iväg ett sms till Johan och han skulle komma och rädda mig. Precis när han var på väg vaknade jag av att han skickade sms till mig.
  Normal dröm!

  Dålig sömn kan ju just nu bero mycket på skolan, tenta, praktik.. Jag drömde (också) i natt att det var torsdag idag och jag hade inte pluggat. Ångestkänsla när jag vaknade! I ditt fall får vi lägga till att du bor här och din kille bor där, saknaden..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.