C'est la vie

Birds singing in the sycamore tree


Träden har börjar blomma lite smått i Paris. Underbart!


I Parc Monceau i måndags

I helgen har vi haft vårvärme i Malmö. Igår tittade solen fram och fåglarna kvittrade. Sen är det ljusare och ljusare ute. Då blir jag så glad! Nu längtar jag till våren och då man kan gå ut en kväll i jeansjacka och en tunn sjal utan att frysa. Sitta i parken i solen och sen komma hem och inse att man fått färg i ansiktet. Slänga ner vinterkängorna i källaren och i stället plocka fram de fina tygskorna från Fred Perry jag köpte på rea.
Men snart så. Snart är det vår.

Efter två omänskligt tidiga mornar så känner jag mig ungefär som om min hjärna är gjord av bomull och det enda jag vill göra är att duscha, ta på mig pyjamas och lägga mig i sängen. Som tur är så har jag matrester från i fredags så jag slipper laga mat. Det blir två Solsidan-avsnitt och middag i sängen för min del tror jag. Men först måste jag ta tag i diskberget.

Zzzzz………..

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.