C'est la vie

Bulle i ugnen. Eller muffins och glass.


Gateau au chocolat. Magnifique!


Sommar-efterrätt!

Trots att jag sov typ 4 timmar i natt och en 8 timmar lång arbetsdag, så har jag ändå haft en ganska bra lördag. Dessutom hade Mia gjort sjuuukt goda blåbärsmuffins till oss och eftersom det var Pièrre’s födelsedag så hade han med sig två mumsiga tårtor. Som tack så sjöng vi (vackert) för honom.

Ikväll har jag varit hos Sophia. Hon bjöd mig och Carina på skitgod chicken tikka masala och så snackade vi om allt mellan himmel och jord. Oerhört trevlig kväll som avslutades framför Melodifestivalen och med en skål glass med färska hallon. Som ni fattar så är min mage i sockerchock nu. Jag känner mig gravid med deg, grädde, choklad och socker. Och ris och pasta på det. Men tydligen är den här generositeten ett tema på jobbet i helgen och i morgon skulle Carro komma med kycklingsallad till oss alla. Det är ju lite nyttigare. Herregud, vilka kollegor har man inte föresten?!

Btw så råkade jag radera ett inlägg i går, skulle markera ett utkast men det blev fel. Jävligt irriterande. Jaja, kanske skriver om det. Om jag orkar.

Nu? Sova. I morgon ringer klockan klockan 06.00 igen.

Hur har er helg varit so far?

0 kommentarer

 • Ellinor

  Så länge det inte blir en vana så är det helt okej med sådana sockerorgier emellanåt.
  Hoppas du får en fin dag på jobbet!

  Kram

  PS! Ska skriva ihop ett mail till dig senare under dagen!

 • Ellinor

  Sv: Boken är på frygt 200 sidor men väldigt lättläst. Tror egentligen att det är en ungdomsbok. Passa på och leta efter den på franska. Tror att de Vigan skall upplevas på originalspråk!

  Kram

 • Gaymasen

  Åh så gött! Och jag hatar när man skriver ett inlägg och fuckar till allt. usch. Speciellt när man är sjukt nöjd. Då blir jag pissed. ^^

  Och ja, Dracula-plagget kommer passa till Halloween. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.