Paris

FROM PARIS WITH LOVE


Någon som sett Gossip Girl när de är i Paris? Det är här Blair och Serena sitter och fikar ett par gånger.


De berömda bokstånden


Moi


Jardin des Tuileries


Linnea är glad över att vara tillbaka i Paris


Place de la Concorde

Förra lördagen träffade jag Linnea. Vi tog en lång promenad längs med högra sidan av Seine, från St Paul ända bort till Champs Elysées. Det var kallt men solen sken så fint. Ljuset var sådär vackert disigt som det blir ibland i Paris, främst på våren och tidig höst.

Sådana dagar minns jag varför jag tycker så mycket om Paris. Och när jag ser de här bilderna så vet jag att jag vill tillbaka. Så fort som möjligt. 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.