C'est la vie

Sorterat och klart


Dessa ska iafl med till Sverige. Det blå fick jag häromveckan av Anna. Love it!

Jag har hållt på ikväll att fixa med alla mina kläder. Vissa ska lämnas kvar här så länge och det är riktigt svårt att vilja exakt vad som ska med till Sverige. Vilka kläder kommer jag verkligen att använda? är det lönt att spara den där favorittröjan som häng med i 5 år och har hål överallt? Nej förmodligen inte. Så vissa grejer åker i soptunnan sen. Jag har iafl packat ner allt noga uträknat så jag har koll på det. Bra Christine.
Jag har iafl sorterat smyckena nu med. Haha shit så mycket jag samlat på mig! Gud alltså pappa och Ewa ni skulle smälla av om ni såg min samling. Jag kan höra pappa säga ”Men herregud man behöver väl bara ett halsband och ett par örhängen?”, hehe.
Jag lyckades slänga två armband. Ehh, ja det är faktiskt duktigt! Jag hatar att slänga smycken.

Natalie har precis kommit från jobbet nu, så vi ska ses om en stund vid bion. Jag är superhungrig nu med så jag tror jag åker och köper mig en macka på Pomme de Pain eller något sådant, på det fashionabla Champs Elysées. Hon skulle försöka fixa biljetter när hon kom dit. Det börjar kl 20.30 men eftersom det är billigare så kan det vara mycket folk. Hoppas nu vi får biljetter!

Okej men ha en fin kväll hörni!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.