Things I like

On the run

Under min springtur innan. Jag tog två kort med mobilkameran, och den är ju inte superbra direkt. Men jag försökte ljusa upp dem och fixa så ni ser ungefär hur härligt det är ute nu. Solen skiner, naturen är så vacker och livet är lite lättare. Tänk vad lite sol kan göra? Dessutom ringde C innan. Han är på Sicilien nu. Åh jag längtar tills om två dagar!
Btw så ska jag på bio ikväll med Natalie. Vi ska se komedin Crazy Night(Originaltitel: Date Night) på Champs Elysées, och det kostar bara 3,50 euro. Nice!

Jag måste åka nu för att hinna förbereda mig lite innan mitt möte.

Wish me luck! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.