C'est la vie

Bonjour Paris

Goooood morning Paris! Solen skiner och det verkar vara ganska varmt. Hoppas vi iafl. I eftermiddag ska jag på ett spännande möte. Jag har suttit och funderat på vad jag vill säga och vad jag vill få fram om mig själv. Kan vara en bra idé tror jag. Vad det är får ni inte reda på nu men om det går bra lär ni märka det 🙂

Efter det måste jag verkligen börja med mina kläder och smycken. Tyvärr tror jag att jag inte kan ta med alla mina smycken nu till Sverige. Usch jag gillar inte att sålla ut, det känns som att frysa ut. Stackars lilla örhängena fick inte följa med för att de var för tunga. Det är ju diskriminering…

Jag sitter nu och äter frukost och ska se klart på senaste Grey’s Anatomy innan jag tar mig ut för en springtur.

Vad gör ni idag?

0 kommentarer

  • juli

    du, det är rätt imponerande! jag håller med dig. det var inget speciallt alls, men bara för sakens skull =) les ombres däremot. jag var där med min mor en gång, älskade utsikten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.