Movies & TV

Sex & The City 2

Igår eftermiddag var jag och Precious och såg Sex and the city 2. Jag måste varit den sista i Sverige som såg den va? Haha! Jag hade blandade förväntningar på den, eftersom den både blivit sågad och hyllad. Men jag blev posistivt överraskad ändå. Jag tyckte den var riktigt rolig. Samma kvicka dialoger, karaktärerna var likadana som alltid och även om vissa saker ibland var lite over the top så gillade jag det.

Jag vet att folk kritiserat kläderna och att det var lite för mycket och överdrivet. Visst, vissa kläder var lite överdrivna men det var ju oftast när det var fest. Tittar man på gamla avsnitt så har de skumma kreationer där med.
Delen då de åker till marknaden och Carrie har den stora kjolen var ju lite väl, haha! Vem fan går på marknad i en vid balkjol à la 1750-talet? Men i övrigt tyckte jag att det var roligt.

Jag kan rekomendera den för er som inte sett den ännu. Jag skrattade mig genom hela filmen jag jag säga! Mest åt Samantha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.