Weekend

Science and Cocktails

Bristen på sol gör mig både trött och oinspirerad. Därför har bloggen inte uppdaterats särskilt flitigt senaste tiden. Dessutom är det den där tiden på månaden och då är jag inte mitt mest alerta jag. Någon annan brud som har svårt för att koncentrera sig och blir seg i tankarna under mensen?

Helgen som gick var en väldigt bra sådan. Laserdome med ett riktigt härligt gäng (som resulterade i några blåmärken här och där) i fredags kväll följt av ett par glas vin på Fregatten. Det är kul att leka piketpolis och skjuta på sina vänner. OBS att jag bara känner på det viset när det är skott som inte dödar. I lördags var vi några stycken som åkte över till Köpenhamn för att gå på någonting som heter på Christiania. Professorn Gina Ribbon höll en föreläsning som hette ”Science, gender and the brain”. Det var riktigt intressant faktiskt, och tacksamt nog gratis. Vi drog sedan vidare till en bar i Nørrebro innan vi tog tåget hem till Malmö strax efter midnatt. I söndags tog Anneli och Cecilia mig och Louise på en riktigt mysig och god brunch på Bjärreds Saltsjöbad & Restaurang. Två timmar senare rullade vi därifrån med några kilo mat i magen och resten av söndagen vilade jag. Det var en intensiv helt med väldigt mycket socialiserande så jag var helt slut när jag väl kom hem till min tysta lägenhet.

Igår var jag och fikade med en bekant från Paris som nyligen flyttat till Malmö, och sedan satt jag på biblioteket hela eftermiddagen. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att tvätta men nu ska jag gå en promenad bort till Laserdome för att hämta en påse som glömdes där i fredags, samt handla lite mat. Ikväll blir det middag och serietittande i soffan med en vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.