Cape Town Life,  Living abroad,  Weekend

Saturday Breakfast

Jag vaknade i morse efter en riktigt jobbig natt med alldeles för få timmars sömn. Boendesituationen här har blivit outhärdlig och i morse när de satte igång hårdrocksmusiken igen efter att ha hållit mig vaken till kvart i två i morse rann bägaren över. Nu orkar jag inte bo här mer så jag skrev till min chef och bad honom hitta en lösning på det. Det påverkar hela min sinnesstämning till den grad att jag börjar må dåligt både psykiskt och fysiskt. Det här att inte kunna sova och att inte känna mig bekväm hemma fungerar bara inte. Så nu håller vi tummarna för att det löser sig till det bättre inom kort.

När jag sedan satte igång mobilen och såg att Olivia skrivit med förslag att ses för att äta frukost så nappade jag direkt. Vi gick till St James, som är en favorit bland kvarterets kaféer och beställde in varsin avokado/feta-macka med bacon. Det plus en kaffe blev ca 40 svenska riksdaler. Ja, så billigt kan det vara här. Att dessutom få prata av sig med någon som ger lite stöd och omtanke gjorde att mitt humör vände till det bättre. Nu ska jag byta om till bikini och möta upp med Erica för lite poolhäng.

Hoppas att du får en fin lördag!

//My living situation is not bearable because of the bar downstairs. I haven’t had a proper night’s sleep in weeks and last night was the worst ever. So wrote to my boss and explained the situation and I’m hoping to be able to move soon. After having breakfast with a friend at St James it felt a bit better though and now I’m gonna meet Erica for some time by the swimming pool. Hope you guys enjoy your Saturday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.