C'est la vie

Röd dag

Idag är det någorlunda varmt här, men solen verkar ha gömt sig bakom molnen. Ska passa på att tvätta lite och sen packa den stora väskan. Ska lämna den hos Elisabeth under tiden jag är hemma. Och den ska jag ta in till Paris på söndag, så det kan vara bra att packa idag. Man vet aldrig om det är strålande solsken i morgon och då vill man ju helst inte sitta inne.
Det är röd dag i Frankrike idag, 2:a världskrigets slut firas, så allt är stängt idag. Hade tänkt åka in till Paris idag, men eftersom vädret är halvdant så struntar jag i det. Inte så lönt att åka in och sola när det inte är någon sol, haha!

Ska läsa ut min bok också, har bara några sidor kvar. Men först ska jag ut i trädgården och leka med Louise.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.