C'est la vie

It’s a wonderful feeling


Triumfbågen. Kom på att jag aldrig varit uppe där. Trots att detta är min femte gång i Paris.

Jag har haft en underbar dag! Åkte in till Paris på förmiddagen och gick först till agenturen. Haha, damerna som har den är så gulliga! De tyckte att jag log så fint och att jag verkade sprudla. Lite skillnad antagligen från i förrgår. 🙂
Var bara där en kort stund, ett ganska onödigt besök egentligen men det gjorde mig lite gladare iafl. De är härliga! Idag har varit en härlig dag överhuvudtaget, jag har varit full med energi och självförtroende. Och jag känner mig så himla mycket mer positiv än igår!

Efter det åkte jag till Charles de Gaulle-Etoile(truimfbågen) och kollade först upp adressen till familjen jag skulle träffa. De bor på Avenue de Wagram, vilket är en av gatorna som möter Triumbågen. Det är 8:e arrondisementet och ligger nära Champs Elysée. Alltså ett väldigt fint område.
När jag hade pejl på adressen så gick jag och åt på donken(billigt och gott ;-P), efter det satte jag mig på Champs Elysée på en bänk och solade en stund. Några killar hade breakdance-uppvisning så jag fick lite underhållning också, höhö. 😉

Vill inte berätta allt innan det är klart, men jag kan säga så mycket som att det gick bra. They liked me and I liked them! 😉
Jag kände mig så himla glad när jag gick därfrån. Lättnad blandat med lycka. Trots att mina nya skor höll på att döda mina fötter så sprudlade jag av välbehag. Kunde inte låta bli att le som ett fån när jag gick mot metron! 😛

Nej magen kurrar, ska nog gå och kolla om det finns några chips eller så att knapra på innan maten. Hähä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.