Tankar & Funderingar

Dåliga nyheter

Jaha, så sket sig denna dagen. Fick sms från Tele 2: "Vi kommer denna månaden dra 743 kr från ditt konto".
Ja men så trevligt! Jag ska fan inte ringa eller skicka sms på resten av månaden! Så då vet ni det alla nära och kära… jag har inte råd att ringa er när jag kommer hem på onsdag. So you call me! Ok? 😉

Sen har jag ingen aning nu hur jag ska få mina kläder till Elisabeth. Eftersom min kompis som jag lånade väskan av, helt plötsligt måste låna den till sina föräldrar i sommar.
"Är det säkert att du inte kommer behöva den? Jag kommer ju kanske inte kunna ta hem den förrän nästa år"
"Nej då, när ska jag behöva den stora väskan? Det är helt lugnt"

Men det ändrades tydligen. Kul. Särskilt eftersom jag dessutom inte har någon som kan skjutsa mig till stan eller flygplatsen, och därför antingen får släpa alla kläder i kassar till andra sidan stan eller förvara mina kläder här i deras källare. Det sistnämna är inget alternativ. Och att ta med allt i Sverige igen går inte heller. Har inte råd att ta taxi till flygplatsen… denna resan hem och tillbaka kommer kosta mig hälften av alla mina sparpengar jag har kvar.
För att inte tala om att jag när jag kommer till Sverige måste köpa en resväska som jag inte har råd med.

När tar de dåliga nyheterna slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.