Fun stuff

Privat konsert


Camilla och Emilie är grymma på piano och gjorde, efter lite övertalning, en privat liten konsert för oss andra. Det var så kul! Ni anar inte så duktiga de två är. Blir så stolt över att vara kompis till människor som är riktigt duktiga på någonting. 🙂

Shit vilken natt jag hade. Jag gick från Louvren upp till Galeries LaFayette, för att försöka få tag på en nattbuss eller taxi(ni som känner till Paris bra, vet hur långt det är). Känner man inte till en stad så bra heller och inte brukar ta taxi så vet man inte var man ska ringa.
Gick in på TRE hotell och ingen av dem ville ringa en taxi till mig. Helt jävla otroligt! Hade det varit i Sverige så hade de sagt ”självklart” och ringt fram en taxi innan jag hunnit säga tack.
Sen när jag fick tag på en så säger han först ”ni är ju alldeles runt hörnet”, och sen kör han en jäkla omväg så att vad som kunde kostat 6 euro, istället kostade 8 euro. Jävla myglare! Blev riktigt irriterad.

Jaja, jag kom hem iafl. Och jag hade trevlig kväll igår. Vi var runt 7 stycken från 4 olika länder, med fyra olika språk. Coolt va? Men det blev engelska som huvudspråk. 🙂
Det bjöds på god sallad och det dracks vin. Lite för mycket vin för min del, haha! Sen drog de flesta hem men jag och en kille från Canada gick vidare till en bar och satt där och snackade till typ 3 på morgonen. En väldigt bra start på helgen. Om man bortser från hela Paris-vandringen kl halv fyra på morgonen och taxi-letandet då vill säga.

Idag sov jag länge och nu sitter jag bara här och degar. Pratar med Sophia på msn om en kille som spelade Titanic-låten för henne på piano för hundra år sedan. Fråga mig inte hur vi kom in på det…?!
Ikväll blir nog en lugn kväll, ska troligtvis träffa Iryna senare.

Nu: Fortsätta slappa.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.