C'est la vie

Personal Assistant

 

 

Idag jobbar jag hemifrån och tyvärr innebär det också att jag, när det kommer till nödvändiga överlevnadsting, totalt avsaknar diciplin. Därför åt jag min lunch först för en dryg halvtimme sedan efter att ha bråkat lite med Outlook (varför ska man bli utloggad just nu man ska skicka ett viktigt mail??!), och försökt räkna ut provision till en tidning vi samarbetar med. Det finns en anledning till att jag fick gå i sommarskola för att få godkänt i matte B. 

 

För övrigt har jag kommit på att jag är den mest oorganiserade människan ever (någonting mitt ex och mina vänner försökt berätta för mig), så jag försöker få styr på det genom att för det första städa bland mina dokument på datorn, och bli bättre på att skriva ner ALLT jag måste komma ihåg. Den här fina anteckningsboken får agera PA till mig.

 

Den köpte jag förresten på Åhléns City. Pennan kommer från svenska Ballograf.

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Robin

    Hehe, det där är mitt största dilemma. Har ju dessutom ett team och flera kunder som jag ska hålla reda på, så det blir många to do-listor! Jag använder todoist-appen, tycker det funkar väldigt bra. Har dessutom en analog kalender och ett litet anteckningsblock fastklämt i den. Har jag mobilen/datorn och kalendern till hands så missar jag inget viktigt! Tur att jag oftast har det… min hjärna är ett såll. Mycket kan passera igenom men för att hålla kvar något måste det skrivas ner 😊

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja jag får försöka få ordning på det där jag med! En analog kalender till skrivbordet ska jag skaffa. jag gillar det där lite traditionella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.