Outfits

Dansk smyckesdesigner

 

 

Som ni vet är jag inte den som lägger upp proffsiga outfit posts i tio olika vinklar. Jag lägger i och för sig inte upp några alls, just för att det inte är en modeblogg. Sedan känns det lite fjantigt att lägga upp bilder och visa upp att jag idag ”har vanliga jeans från Gap och en vanlig svart t-shirt från Monoprix” på mig. Det kanske inte är så inspirerande?

 

Hur som helst så ville jag visa er de fina smyckena jag köpt nyligen från det danska märket Pilgrim och tänkte då att det kanske är roligare att se dem på. Det roliga är att jag faktiskt köpt dem på tre olika ställen, och alla var på rea, haha. Halsbandet hittade jag i Pilgrim-butiken på Köpenhamns flygplats (ett tips om ni flyger från eller till CPH, den ligger mot A-gaterna!), ett av armbanden köptes på kryssningen till Oslo förra veckan och det andra på Magasin du Nord inne i Köpenhamn.

 

Jag skulle kunna köpa precis allting i deras sortiment. Sponsrad av Pilgrim? Ja tack!

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.