C'est la vie

Sometimes you just need a really tough workout

 

 

Arbetsdagen följdes av ett träningspass på gymmet. Det var så himla skönt. Ibland känns livet så mycket bättre när man får träna hårt hårt och sedan belöna sig med en avkopplande kväll hemma. Jag vet inte vad det är men jag har känt mig arg denna veckan. Arg på samhället, arg på mig själv för att jag är så klumpig och trött, arg på att jag blir arg. Så att lätta på agressionerna på ett hälsosamt vis var nog precis vad jag behövde. Innan jag väl kommer till gymmet så hinner jag ångra mig sådär fem gånger, men det är ju alltid lika värt det efteråt. De endorfiner som det släpper lös ger mig så mycket positiv energi.

 

Efter en lång, varm dusch ska jag nu äta den här goda salladen till middag och se på Renées Brygga. Jag gillar att det faktiskt finns några sådana vettiga program på TV och inte bara skräp som Paradise Hotel eller Svenska Hollywoodfruar. Dessutom är Renée Nyberg Sveriges prosffsigaste och snyggaste kvinnliga programledare.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.