In the kitchen

Pasta with saumon

Det fick bli pasta till middag i brist på energi och fantasi. Jag gjorde en favorit med kallrökt lax(jag kan ju avslöja att jag för lite mer än ett år sedan avskydde kallrökt lax, nu älskar jag det. Mognadsgrej?) och creme fraiche som jag kryddar med salt, peppar och dill.
Du bara värmer creme fraichen i en kastrull, klipper i laxen, kryddar och blandar i det i pastan. Riktigt enkelt att göra. Jag tog minitomater på men man kan ha i t ex broccoli/zucchini och lök, eller något annat man gillar också.

Det blev även över till lunch i morgon. Skönt att ha det för jag har inte råd nu att äta ute när jag har skola.
 
Nu ni, ska jag värma en kärleksmums som jag hade i frysen, till dessert 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.