C'est la vie

After school is over


Dagens energikick. Och kaloribomb…

Dagen i skolan gick segt. Jag kan inte påstå att jag är så mycket för den kursen vi håller på med nu. Klassen är dessutom okoncenterad så det blir mycket flams och snack under lektionen. Det stör ens egna diciplin med. Sen är det segt att gå i skolan från 8-16 med bara ett par 5-minuterspauser och en lunchrast. Men vi går bara i morgon med, sen har vi egna studier på torsdag och fredag. Då ska jag sätta mig på något mysigt fik och jobba på det arbetet vi ska lämna in sen. Det är bra mycket trevligare än att sitta i ett instängt klassrum.

Hur som helst så känns det okej att vara tillbaka i skolan. Sen var Madeleine så söt och lät mig skriva av hennes anteckningar från igår och köpte DESSUTOM en Marabou Daim till mig. Det är fint det och går inte obemärkt förbi 😉

Och ja, jag åt upp alla 100 gram.

Vadå då?

0 kommentarer

  • Ruth Frida Marie

    Alltså shit! Marabou…är i Frankrike nu och glömde ta med mig godis NOOOOOOOOOOOOOOOOO! Haha, jag dör. Hur ska jag klara mig utan lakrits?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.