C'est la vie

Jag saknar dig systra mi


Jag vaknade en dag så hade min syster blivit vuxen och tagit studenten. WTF, hur hände det?


Visst är hon fin min syster?

Jag sitter hemma hos Sophia och har hittat en massa bilder på datorn som jag suttit och kollat genom medans jag sneglat på Idol. Jag hittade en fin bild från syrrans student och en annan som är från förra året. Antingen är den från hösten eller julen när jag var hemma från Paris. ”När Christine kom hem från Paris”, heter mappen på Sophia’s dator. Låter inte det lite vackert? Som en saga 🙂

Jag börjar sakna syrran nu väldigt mycket. Men samtidigt vet jag att hon har det bra där och jag är glad för hennes skull. Och stolt över att hon var modig och vågade säga nej till juridik-utbildningen för att söka lyckan i London. Så även om jag hade velat ha henne här helst så tycker jag att det var ett bra val.

Sen är det ju en bra ursäkt för mig att besöka London, hehe.

Klicka här för att besöka hennes London-blogg!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.