C'est la vie

En varm jordgubbe


Killen värmde pajen MED jordgubbe och blåbär på. Lagom fräscht…

Idag hade jag en lång dag i skolan, precis som igår, men den följdes av en riktigt trevlig eftermiddag och kväll.
Jag hade planer på att hitta ett par handskar efter skolan och Madeleine erbjöd sig att komma med som smakråd. Väl på stan så sprang vi på Kim från klassen och det slutade med att vi alla tre blev sugna på fika. Så det blev en lång kaffestund med tillhörande kaka på Pronto. Det var riktigt trevligt och intressant att umgås i en annan miljö än skolan.

Det blev inga handskar men jag misströstade inte utan tar upp jakten i morgon igen. Fasen att jag ska vara så kräsen. Det ska liksom vara DE DÄR handskarna. One of a kind. Jobbigt? Ganska ja.

Nu är jag långledig så i morgon blir det att sova ut. Så underbart det ska bli! Jag ska krypa ner under täcket nu och titta på HIMYM. Jag har ju 4 säsonger att ta igen, hurry curry!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.