C'est la vie

På väg till Karlshamn

 

 

Jag sitter på tåget upp till vårt kontor i Karlshamn eftersom jag ska jobba där i två dagar. Jag körde frukost à la française (med en svensk touch) – kaffe och en slät bulle. Det ska bli kul att komma till mina svenska kollegor igen och dessutom skönt att kunna jobba på de projekt som handlar om våra baltiska produkter på plats. Det är så mycket bättre att kunna sitta ner och prata om det ihop än att ta det per telefon och mail.

 

På tal om jobb så fick jag igår in två roliga ansökningar för tjänsten som praktikant hos oss. Den ena var från en kille som talade fem språk – inget av dem svenska. Åh just det, han bor i Mumbai och har inte bifogat något personligt brev. Eh, spam? Den andra killen stavade fel på företagsnamnet. Två gånger. En gång är ok för alla kan vi göra misstag, men två gånger? Om det är någonting man ska ha koll på så är det namnet på företaget man vill jobba på. För den som är intresserad så handlar det om en praktik på marknadsavdelningen på ett av Europas största rederier.

 

Igår hämtade jag förresten upp syrran och Henry på flygplatsen tillsammans med deras 6 resväskor. Äntligen har de flyttat hit från London! Dessutom ska de bo i Köpenhamn. Så himla kul!

 

Nu ska jag snart av så vi hörs ikväll när jag checkat in på hotellet.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.