C'est la vie

Hotel Stay

 

 

Efter en lång arbetsdag är det så himla skönt att checka in på ett mysigt hotell, krypa upp i sängen och zappa bland kanalerna på TV:n. Denna gången när jag är i Karlshamn bor jag på ett annat hotell och jag måste säga att jag gillar det här mycket bättre. Det känns mer personligt och gemytligt. Bekväm säng har de dessutom. Jag har kollat på Vänner, pratat i telefon med kusinen och vilat mina trötta fötter. Nu ska jag gå och äta middag någonstans, men det regnar så om de har någonting gott att äta i restaurangen på hotellet så kanske det blir den.

 

Idag har jag förresten haft min nya fina kjol från Gap vilket är ännu ett reafynd från Paris. Jag är så glad att jag köpte den för den passar så bra både till vardags och mer festliga tillfällen. 

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.