Okategoriserade

One step closer

Har ju glömt ”rapportera” om gårdagskvällen kom jag på. Fram med anteckningblocket nu peeps! 😉
Nej men det var väldigt trevligt måste jag säga. Vi gick till en trevlig restaurang vid Operan. Tänkte först ta ett glas vin men både jag och Anna blev så sugna på ett glas kall Coca Cola, så det fick bli det istället. Och helt underbart gott vitlöksbröd!

Natalie hade med sig ett av sina gamla CV’s och ett förslag på lettre de motivation till mig. Så himla gulligt att hon vill hjälpa mig. Så nu har jag en mall och är lite närmre att söka ett roligare jobb. Ska försöka få iväg det i början på nästa vecka så att jag har det gjort. 

Så skönt att få hjälp med sådant för tro mig… man skriver inte CV här som man gör i Sverige. Det är som på medeltiden! Haha. Nej men nästan iafl.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.