C'est la vie

No sun in the horizon

Jag fick ett ryck såhär på eftermiddagen och satte igång att städa lägenheten. Jag dammsög, rengjorde badrummet, skakade mattorna och städade köket. När jag blir sjuk orkar jag oftast inte bry mig vare sig om mitt hems renlighet eller min egen, men kom till en punkt då det inte kändes fräscht någonstans. Så det var ett nödvändigt ont. Jag kände mig relativt frisk innan idag men nu efter att ha lagat mat så blev jag väldigt varm helt plötsligt och trött. Trots att jag sov tre timmar mitt på dagen. Så jag får helt enkelt se i morgon bitti hur jag känner då. Helst av allt vill jag tillbaka till jobbet så jag hoppas på att få en god natts sömn. Det är så trist att bli sjuk hela tiden för jag missar en massa saker jag hade velat göra. Som ikväll när jag skulle ha träffat en kompis pojkvän för första gången, men det fick jag ju hoppa över. Överlag har denna månaden varit väldigt osocial för min del. Dels för att många av mina vänner har fullt upp med jobb eller studier, men också för att jag varit sjuk och totalt omotiverad. Fast så är ju denna tiden på året iofs. Dessutom märks det mer när jag annars umgås med vänner 3-4 dagar i veckan.

Enligt SMHI ska det vara grått och regnigt ända till julafton, då det kanske blir lite soligt. Med andra ord ser det inte ut att bli någon vit jul i år. Jag får skylla mig själv som bor i Skåne. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och bädda med rena lakan innan jag parkerar mig i sängen. Jag doftar inte precis hallon efter två dygn i samma kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.