C'est la vie

Nattuggla


Peace man. Har målat grå naglar igen. Älskar mitt lack New York från Mavala!

Jag skulle upp tidigt idag och tvätta. Eeeh, blev inte riktigt så. Får ta tvätten i eftermiddag/kväll istället.
Jag undrar om jag är riktigt normal. Igår gick jag och la mig typ 2 när jag varit uppe sen 7 och egentligen var skittrött. Vilket resulterade i att jag vaknade kl 10. Hur hur trött jag än är och även om jag bara sovit 2-3 timmar natten innan så kan jag inte gå och lägga mig innan midnatt. Hur gör man?
Jag minns när jag var ihop med mitt ex, han gick alltid och la sig tidigt på vardagrna eftersom att han jobbade kl 7 och då gick jag och la mig typ halv elva, elva även de dagar jag hade kvällspass nästa dag eller var ledig. Bara för att jag tyckte att det kändes så meningslöst och tråkigt att sitta uppe ensam i mörkret i vardagsrummet. Sen vaknade jag mellan 8-9 alldeles utvilad. Kanske ska skaffa mig en kvällstrött pojkvän? Nej, har inte tid med det nu… får bli ett senare projekt, haha. 😉

Ok, nog svammel. Dagens planer? Jag ska träffa Linda kl 13 utanför Printemps så ska hon bjuda mig på lunch på något Brasseri hon kände till. Det tyckte jag lät som en ypperlig idé.
Efter vår lunch måste jag till banken, sen ska jag hem och ta en joggingrunda. Efter det tvätta, och ikväll slappa med en film.

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.