Movies & TV

Inte min kopp te

Det blev inte Avatar igår. Tydligen gick den inte längre…? Tyckte det var märkligt. Känns inte som att den gått så länge. Har den slutat gå i Sverige?

Hur som helst så blev det Sherlock Holmes istället, med Jude Law, Robert Downey Jr och Rachel McAdams. Jag gillar alla de tre väldigt mycket så jag tänkte att detta är en film jag gillar. Men jag vet inte om det var böket med att hitta en sittplats(i Paris bokar man inte platser utan bara en biljett och sen är det först till kvarn som gäller, har sina för- och nackdelar… premiärdagar och lång toalettkö gjorde att vi kom in typ sist av alla), det faktum att jag var så trött att jag knappt orkade gäspa eller att de snackade gammal brittiska och jag inte alltid hörde vad de sa, men jag gillade inte den så mycket. Skämten kändes krystade och handlingen konstig. Det hände saker hela tiden men det var så osammanhängande.

Men som sagt, bra skådespel. Och häftigt gjort. Jag gillar inte Guy Richie så mycket, tycker inte om någon av hans filmer faktiskt. Och den där med Madonna blev väl totalsågad?
Men jag måste erkänna att den var snyggt gjord. Och effekterna var unika och välarbetade.
Men nog inte riktigt min kopp te ändå…

Och för att svara på B:s fråga, och kanske fler av er undrar nu med… Nej jag var inte på dejt, haha! Är trött på skumma och opålitliga fransmän… 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.