C'est la vie

Le weekend


Sötaste 10-månaders bebisen jag vet


Bilder från i lördags eftermiddag

Det har varit en riktigt skön helg må jag säga. Lagom av allt. Lite fest, träning, soffmys och filmer, städ och röj, fika med vänner.
Idag sov jag ut, sen cyklade jag till Walonia och tog en kaffe med Stina och Tobbe. Efter det en snabb vända på stan för att jag ville klaga på mitt mobila internet på The Phone House. Det är sjukt segt och jag och C kan inte skypa utan att det bryts, hackar eller brusar. Jäkla Telia-skit säger jag bara. Tyvärr var där stängt så jag får ta det i morgon istället. Jag bad om obegränsat surf när jag skaffade det men nu har jag fått reda på av en kompis, att det bara är till ett visst antal MB sen blir det segt. Sjukt dåligt att han då rekomenderade det.

Ikväll har jag tränat med Fanny. Det känns skönt att börja få en rutin på det. Fattar ni så fast rumpa jag kommer om ett par månader! 😉

Nu har jag precis ätit middag. Eftersom att jag tränat så skulle jag nog behövt något proteinrikt men fantasin sviktar just nu när det gäller matlagning, så det fick bli tortellini med pesto. I morgon ska jag dock laga RIKTIG mat. Min frys är full med fisk, kyckling och köttfärs men jag glömmer alltid ta fram det, haha!

0

0 kommentarer

  • Debbie

    Cute baby!! 😊 Bra att du börjat träna, jag vill också! Funderade på att köpa EasyTone idag, de där nya walking skorna. Verkar bra! Jag föredrar ju att gå framför att springa så 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.