C'est la vie

Jag har nästan bestämt mig


Vad ska jag rösta på för parti tror ni?

Nu är denna veckan över. I morgon är det måndag och skola igen. Så när dagen är över så är det drygt en vecka tills jag sitter på planet till Paris. Märks det att jag längtar eller? Haha! Det är i princip det enda jag tänker på.

Och om en vecka är det val. Jag tänker rösta på valdagen, inte innan. Varför? Ja vad annars ska man göra en söndag? Och gå nu och rösta allihop. Inte blankt. Ta reda på fakta istället och ta ställning. Tänk på alla länder med diktatur där folket inte har något annat val än att anpassa sig efter år av misär och fattigdom. Vi har möjligheten att forma vår framtid och växa.

Jag har nog bestämt mig till 95 %. Vad tror ni att jag ska rösta på? Kom igen, gissa. Kan vara intressant att se hur ni ser mig 😉 Socialdemokraterna? Vänstern? Folkpartiet? Feministiskt initiativ? Och varför tror ni just det partiet? Ni får gärna berätta själva vad ni ska rösta, ni kan ju vara anonyma om ni inte vill fläka ut era politiska åsikter.

Dags snart att sova. Sängen lockar ska jag säga!

0

0 kommentarer

 • Debbie

  Visste inte jag heller, men det hade dom 😊 Dom har en hel del andra märken faktiskt.

  Ska självklart också rösta! Får dock se om jag inte förhandsröstar ändå, jag vill helst vara med pojkvännen nästa helg (firar 3 år) och inte behöva tänka på röstningen 😊

 • Ruth Frida Marie

  Åh, hur kul? Jag vill också till Paris.

  Sv: Haha jag vet. Choklad och kakor är inte frukost i min bok…fast det är något fel på min pojkvän tror jag, han kan inte vara fransman. Han är ett sportsfreak och äter därefter. Det senaste? Bara frukt och grönsaker och väldigt väldigt väldigt sällan gröt. Gissa om man blir orolig…haha.

 • Cissi

  hmm.. det är svårt.. jag tror du ligger åt höger i alla fall 😊

  Jag ska rösta på moderaterna till 99%.. annars Folkpartiet, har inte bestämt mig till fullo än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.