C'est la vie

Layover in Istanbul

IMG_7630 (1)IMG_7640

Hallå från Istanbul! Bilden ovan gör det inte riktigt rättvisa, men jag kan tala om att flygvyn från fönstret när vi flög över staden var ganska mäktig. Resan från Köpenhamn gick för övrigt bra. Vi lyfte innan utsatt tid och jag spenderade min tid med att titta på Independence Day 2, men den var verkligen inte någon höjdare. Jag har sett föregångaren säkert tio gånger och detta var en riktig besvikelse. Roland Emmerich stal 2 timmar av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka. Jag skulle sett på Finding Dora i stället.

Nu sitter jag på ett kafé här och har försökt fördriva tiden så gott jag har kunnat. Billigaste loungen här kostade 40€ i inträde och den såg så sorglig ut att jag kände direkt att det skulle vara slöseri med pengar. Flyget mot Kapstaden lyfter klockan 02.45 och jag hoppas verkligen att jag kan sova under resan. Jag valde en fönsterplats framför nödutgången så jag slipper i alla fall ha ett säte framför mig. Alltid något! Jag är så himla trött nu och de senaste dagarna har varit så stressiga och intensiva att jag just nu knappt ens kan tänka. Nu längtar jag bara efter att komma fram. Det känns lite overkligt på något vis. Som att jag inte riktigt kan greppa att jag faktiskt ska bo i Sydafrika under en längre tid.

Jag tror att jag ska gå mot gaten nu. Känns inte som att jag vill glömma bort tiden och missa det här flyget. Det vore lite jobbigt.

Tack för alla lyckönskningar förresten. Vad ni är fina <3

Nästa gång vi hörs är jag i Sydafrika!

//My first flight from Copenhagen to Istanbul went smoothly. I spent my time watching Independence Day 2 and almost felt like Roland Emmerich stole 2 hours of my life that I’ll never get back. It was not that great in other words. We arrived before expected, so I’ve had a few hours here at the airport. In 1 hour my next flight takes off to Cape Town and I hope that I’ll be able to sleep almost the whole flight. I chose window seat just by the emergency exit so hopefully that will help. I’ve started to realise now that I’m really moving there, but the last few days have been so intense and stressful that I can barely think right now. I’m even a bit dizzy from exhaustion. So take care all of you for now and I’ll pop in here and si hi once I’ve landed in South Africa.

0 kommentarer

  • Marina

    Hoppas sista delen av resan gick bra! (jag valde ”Finding Dora” vid senaste flygningen, och jag tror det var ett bra val 😉

  • Jenn - forever abroad

    Hello from India! Hoppas du fick sömn på flyget och kommit fram safe <3 Jag lyckades sova 3.5 timmar, och har nu sovit ytterligare 3 timmar här väl framme. Är dock sååå trött. Jobbigt att flyga nattflygningar när tidsskillnaden liksom inte är så stor (3.5 timmar för mig och bara någon timma för dig väl?). Såg också en film, the other woman, den var ganska lättsam och underhållande 😉

  • christinestories

    Åh! Är du där nu med?! Fast jag tänker att det blir konstigare när det är stor skillnad? Nu var det bara som att jag sov dåligt en natt (vilket inte är så ovanligt), och sen när jag kom fram var det nästa dag 😊 Så spännande med din resa. Måste in och kika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.