C'est la vie

Arrived safe and sound

DSC_1412

Okej, mina geografikunskaper är kanske inte mycket att hänga i julgranen. Här har jag gått och trott hela livet att Istanbul är Turkiets huvudstad, men det är tydligen Ankara. Oops! My bad. Tack Elsa för att du besparade mig ytterligare pinsamhet. Det är som de säger: Man lär sig något nytt varje dag. Tur att jag har lite koll på Sydafrikanska så att jag lyckades ta mig till rätt stad här.

På tal om det. Jag är framme! Står i passkontroll-kön as we speak. Jag ska berätta mer om resan så fort jag installerat mig lite. Jag blir upphämtad flygplatsen av en trevlig tjej som heter Erica, som jag även ska jobba med, och sen är förhoppningsvis lite lunchätande i planeringen. Frukosten på planet var ingen höjdare nämligen.

Skriver från mobilen så ni får här en typisk onödig in-the-moment-blogg-bild. Jag bytte om och tog en raggardusch på flygplanstoaletten innan landning så nu känner jag mig nästan fräsch. Så fräsch man nu möjligtvis kan känna sig efter en 18-timmarsflygning.

Talk soon!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.